Mijn naam is Louise Schalkoort,instructeur Eerstehulp en ARBO-adviseur. Ik leer ouders, vrijwilligers en beroepskrachten hoe te handelen bij ongelukjes en adviseer hoe deze voorkomen kunnen worden.Ook hoe de omgeving veiliger gemaakt kan worden. Dit doe ik voor het onderwijs, de kinderopvang, sportverenigingen, politie, brandweer, reddingsbrigades en zelfs voor hulpverleners van het Rode Kruis. Het is heerlijk om trainingen en workshops op locatie te geven in deze leuke en afwisselende baan! Wat kan ik voor ú betekenen?

EHBO voor de watersport

Binnenkort start het watersportseizoen weer. In April en Mei geef ik workshops EHBO op het water.
Wat te doen als er op het water iets gebeurt ? Brandwonden, bloedingen, breuken of anders ?


Ook starten we weer de lessen in de zwembaden... hoe iemand uit het water te halen ?  EHBO bij drenkelingen ?